Menu openen Menu sluiten

Vacature

Software tester

Vacature software tester (m/v) 32-40 uur per week

Wie ben jij?

Jij verstaat als tester het testvak en hebt kennis van test methoden en testtools. Je bent klantgericht en weet je weg te vinden in multidisciplinaire teams. Je zorgt ervoor dat de verschillende testen gedegen worden uitgevoerd in de sprints, waarbij je zowel de taal van de ontwikkelaars als die van de business spreekt en begrijpt. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van testgevallen, het opvoeren en monitoren van bevindingen en vanuit je kwaliteitsbesef adviseer je en denk je mee over het verbeteren van het testen. Helder, concreet, open en eerlijk communiceren vind jij normaal.

Overigens vind jij het ook prettig om flexibele werktijden te hebben en soms thuis te kunnen werken. Je woont in Wageningen of niet al te ver daar vandaan. Verder wil jij graag elke dag lekkere koffie, thee of fris, vers fruit, een snelle laptop en een prettige werkplek.

 

Wie zijn wij?

Wij van Landmerc+ leveren onder andere ZilliZ, een internetoplossing voor kleinschalige zorgaanbieders

(cliëntdossier, rapportage, facturatie, kwaliteitsmetingen, etc.). Klanten van Landmerc+ zijn bijvoorbeeld zorgboerderijen, kleinschalige woon-/zorg- en dagbestedingscentra of ambulante ondersteuners. Met zo’n 500 klanten, in alle hoeken van Nederland, zijn wij een belangrijke aanbieder van ICT-oplossingen in de kleinschalige zorg.

De door ons ontwikkelde softwarearchitectuur is modulair opgezet. De applicaties zijn gebaseerd op een selectie uit veel onafhankelijk van elkaar opererende modules. De webapplicatie is gebouwd met ColdFusion en er worden technieken als Bootstrap gebruikt als front-end.

Onze software onderscheidt zich door eenvoud en gebruikersvriendelijkheid en ondersteunt met een adequate informatie en communicatie de kwaliteit van zorg.

 

Nog even op een rijtje

Jij hebt…

  • enige jaren ervaring als software tester
  • ervaring met verschillende soorten testen
  • ervaring met het werken in een Agile / SCRUM omgeving
  • geduld om nauwgezet te testen of het resultaat goed is
  • aantoonbare affiniteit met het programmeren en beheren van applicaties
  • kennis van TMap of ISTQB of SmarTEST
  • kennis van SQL of een programmeertaal
  • affiniteit met de zorgsector
  • minimaal een HBO werk- of denkniveau en je kunt conceptueel denken

Bel of mail vandaag nog. Graag maken wij kennis met jou!

 

Reageren of vragen stellen kan bij André Noorlander.
Andre.Noorlander@Landmerc.nl
06-19440000