Menu openen Menu sluiten

Wij staan klaar voor de kleinschalige zorg, zorgboerderijen in het bijzonder.
Wij verzinnen slimme oplossingen, eenvoudig in gebruik, vriendelijk geprijsd.

Historie


In 2006 is Landmerc+ opgericht door Rien Hilhorst met als doelstelling de verbrede landbouw te ondersteunen op het gebied van recreatiediensten. Een voorbeeld is Kamperen bij de boer. Hieruit volgend waren websites en webshops zoals streekkado.

Rond 2009 zijn er diensten m.b.t. de zorg op de boerderij ontwikkeld, o.a. vanwege het wegvallen van het steunpunt Landbouw & Zorg. Ook is Stichting Green Valley opgericht om de onafhankelijkheid van een eigen klachtencommissie en kwaliteitslabel te kunnen garanderen.

Vanaf 2010 bleek dat er behoefte was aan eenvoudige, slimme ICT oplossingen om de zorg op boerderijen te ondersteunen. Bestaande toepassingen bleken ingewikkeld, duur en lastig in gebruik. Op dat moment is gestart met de ontwikkeling van ZilliZ, een Elektronisch Cliënten Dossier, in eigen beheer. De ontwikkeling is met een beperkt aantal klanten vormgegeven om aan te sluiten bij de behoefte van de kleinschalige zorgboerderij.

Vanaf 2014 is deze markt verbreed naar “kleinschalige zorg in Nederland”. Mede door de decentralisatie van de zorg zijn de oplossingen van Landmerc+ sindsdien in heel Nederland te vinden.

Netwerkorganisatie

Wij geloven in de zorg waarbij de ondernemer dicht bij de cliënt staat.
Iedereen weet waar zij of hij het voor doet.

Omdat wij niet alles zelf kunnen, staat er een “plus” achter Landmerc. Het is de + van ons netwerk. Wij verbinden onze klanten graag met ons netwerk om de juiste kennis op de juiste plek te laten landen.

Als er goede verbindingen worden gelegd, is dat uiteindelijk goed voor iedereen.
Daar hoeven wij niet meer tussen te zitten.

Groen en veilig


Wij willen bijdragen aan een betere wereld, een beetje groener en ook veilig. Daarom staan onze servers in een groen datacenter, wekken wij zelf energie op en zijn wij ISO27001 / NEN7510 gecertificeerd.

 

ZilliZ draait in een groen datacenter - gecontroleerd door thegreenwebfoundation.org Zonnepanelen  http://landmerc.nl/wp-content/uploads/2017/05/DigiTrust-Certificaat-Landmerc-ISO-27001-V2.0.pdf   http://landmerc.nl/wp-content/uploads/2017/05/DigiTrust-Certificaat-Landmerc-NEN-7510-V2.0.pdf