Menu openen Menu sluiten

Rianne Aalbers

Herbergier Emmen

Herbergier Emmen is een kleinschalige woonvorm, waar 24 uurszorg wordt geboden aan 15 mensen met geheugenproblemen. Het welzijn van onze dementerende gasten en de kwaliteit van hun leven staan bij ons centraal.

Bijzonder gewone zorg
Onze gasten vinden bij ons een nieuw thuis; een huiselijke omgeving waar aandacht, liefde en respect voor elkaar de sfeermakers zijn. Als zorgondernemers wonen we zelf ook in de Herbergier. Zo zorgen we voor continuïteit van goede zorg en korte communicatielijnen met betrokkenen, zonder een wirwar aan administratie en regels.

Samen met onze enthousiaste en ervaren medewerkers stemmen we de zorg zo af dat onze gasten zoveel mogelijk gewoon kunnen blijven wonen en leven, tot aan hun levenseinde. Bij ons gaan de deuren alleen ’s nachts op slot, net als thuis. Er is ruim voldoende personeel aanwezig om hierin mee te bewegen met onze gasten. Dit alles maakt onze zorg zo bijzonder, terwijl het eigenlijk zo gewoon is!

Rianne: “Ik ben blij zoals we de administratie hebben neergezet. En dat is mede namens ZilliZ, want dat is echt een mooie tool voor continuïteit in onze zorg!

Overige ervaringen

"Het systeem is gebruikersvriendelijk en de geboden ondersteuning is snel en van hoge kwaliteit. lees meer

"Ik ben blij zoals we de administratie hebben neergezet. En dat is mede namens ZilliZ, want dat is echt een mooie tool voor continuïteit in onze zorg! lees meer