Menu openen Menu sluiten

Het is onze ambitie om de kleinschalige zorg mooier, makkelijker en leuker te maken. Wij verzinnen slimme oplossingen. Centraal daarbij staat: het moet eenvoudig in gebruik zijn, het moet doen wat nodig is en het moet zeer betaalbaar zijn.

Ons team

Wil jij kennismaken met ons team? Klik hier door naar de ZilliZ site voor alle enthousiastelingen achter Landmerc+!

Ons team

Historie


In 2006 is Landmerc+ opgericht door Rien Hilhorst met als doelstelling de verbrede landbouw te ondersteunen op het gebied van recreatiediensten. Een voorbeeld is Kamperen bij de boer. Hieruit volgend waren diverse websites en webshops.

Rond 2009 zijn er verschillende diensten ontwikkeld met betrekking tot de zorg op de boerderij, onder andere vanwege het wegvallen van het steunpunt Landbouw & Zorg. Ook is destijds de Stichting Green Valley opgericht om de onafhankelijkheid van een eigen klachtencommissie en kwaliteitslabel te kunnen garanderen.

In 2010 bleek dat er behoefte was aan eenvoudige en slimme ICT oplossingen om de zorg op boerderijen te ondersteunen. Bestaande toepassingen bleken ingewikkeld, duur en lastig in gebruik. Er werd gestart met de ontwikkeling van ZilliZ. ZilliZ is een volwaardig zorgadministratiesysteem.

In 2017 is Landmerc+ overgedragen aan André Noorlander. De focus was verbreed naar “kleinschalige zorg in Nederland”, en het het aantal klanten was gegroeid naar meer dan 500. De oplossingen van Landmerc+ zijn in heel Nederland te vinden.

Inmiddels is het aantal klanten verveelvoudigd en dankzij ons geweldige team kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst om de kleinschalige zorg nog beter van dienst te kunnen zijn!

Netwerkorganisatie

Wij geloven in de zorg waarbij de ondernemer dicht bij de cliënt staat.
Iedereen weet waar zij of hij het voor doet.

Omdat wij niet alles zelf kunnen, staat er een “plus” achter Landmerc. Het is de + van ons netwerk. Wij verbinden onze klanten graag met ons netwerk om de juiste kennis op de juiste plek te laten landen.

Als er goede verbindingen worden gelegd, is dat uiteindelijk goed voor iedereen.
Daar hoeven wij niet meer tussen te zitten.

Groen en veilig


Wij willen bijdragen aan een betere wereld, een beetje groener en ook veilig. Daarom staan onze servers in een groen datacenter, is ons managementsysteem ISO27001 / NEN7510 gecertificeerd en zijn we Kiwa goedgekeurd (Mijn Keurmerk)

 

ZilliZ draait in een groen datacenter - gecontroleerd door thegreenwebfoundation.org