Menu openen Menu sluiten

Partners

Heb jij affiniteit met de kleinschalige zorg? Wil jij je diensten verder uitbouwen, in verbinding komen met potentiële klanten? Wij hebben een aantrekkelijk partnerprogramma waarbij de tevreden klant voorop staat en onze partners rechtstreeks schakelen met onze klanten.

ANNET administratieve organisatie en interim

Door ANNET de focus te laten leggen op een goed lopende administratie, heeft u als zorgondernemer meer tijd voor de zorg en maximale aandacht voor uw cliënten. Annet Brouwer heeft jarenlange ervaring in de zorgsector en met ZilliZ. ANNET is gevestigd in het midden van het land.

Lees meer

Beezy

Ondernemend, mensgericht én zakelijk, analytisch vermogen en oplossingsgericht zijn eigenschappen die Ina Doornenbal-Kattenbroek met veel plezier inzet om zorgboerderijen en andere kleinschalige zorgorganisaties te ondersteunen in de ontwikkeling van kantoorprocessen. Doe waar je goed in bent. Dat doe ik ook.

Lees meer

BREN Bedrijfsnavigatie

Profiteer van onze passie: u als ondernemer verder brengen: Iets willen aanpakken hoort bij normaal menselijk gedrag. Wie daar een inkomen uit wil verwerven, spreekt zijn ondernemersvaardigheden aan. Sommige vaardigheden heeft u van nature, andere wilt u ontwikkelen of inhuren. Bren Bedrijfsnavigatie helpt ondernemers uit het MKB en de zorgsector met succesvol ondernemen.

Lees meer

Decura

Decura kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in: • Interne controle WLZ & DBC • Toetreding WTZi • Zorginkoop • Het leveren van zorg • Cliëntadministratie • Decura Support

Lees meer

Hof van Arcadia

Onze kennis en ervaring in het gebruik van het online softwarepakket ZilliZ kunnen we u aanbieden. Op uw locatie helpen we bij het inrichten van het zorgsysteem om ZilliZ optimaal in te zetten. De mogelijkheden van ZilliZ worden hierdoor volledig afgestemd op uw bedrijf.

Lees meer

Auren

Auren is een professioneel, groeiend accountantskantoor in Amersfoort en Omgeving. Wij leveren accountants diensten, audit- en adviesdiensten en fiscale advisering. Onze klanten zitten in heel Nederland. Kwaliteit, helderheid en duidelijke keuzes zijn de sleutelwoorden in onze dienstverlening. Een jaarrekening, verslag of advies is voor ons als accountant pas geslaagd, als u het als klant begrijpt en er iets mee kunt.

Lees meer

JN Office Support

JN Office Support is een onderneming voor ondernemers. Randzaken waar een ondernemer zich niet op kan richten, zoals de administratie en social media is mijn core business!

Lees meer

Plots&Plans

Plots&Plans helpt MKB'ers om complexe IT en privacy vraagstukken begrijpelijk en beheersbaar te maken door middel van advies. Doel is om de adviezen concreet en daarmee direct bruikbaar te maken door bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Lees meer

Schleiffert advies & ondersteuning

Adviserende ondersteuning, oftewel, iemand aan je bureau of op afstand, die met kennis van zaken en een professioneel netwerk je werk uit handen neemt en ondersteunt in alle administratieve processen die je als zorgboer tegenkomt. Dat is wat Schleiffert kan bieden.

Lees meer

Solvitur

Solvitur is Latijns voor ‘opgelost’. Dat is wat we doen. Praktische adviezen geven en vervolgens zaken aanpakken. Zodat een zorgondernemer zich bezig kan houden het leveren van de beste zorg. Solvitur is een implementatiepartner van Landmerc+ en kan klanten ondersteunen bij een soepele implementatie van ZilliZ in de organisatie.

Lees meer