Menu openen Menu sluiten

ZilliZ berichtenapp

Snel naar de ZilliZ berichtenapp? Klik hier

De ZilliZ berichtenapp is bestemd voor kleine organisaties en praktijken die met gemeenten berichten over toewijzingen en declaraties voor de iJW of iWMO uit moeten wisselen maar die hier geen softwarepakket voor hebben. Met de ZilliZ berichtenapp kunnen zorgaanbieders hun ketenberichten en declaraties digitaal via Vecozo aanleveren aan gemeenten.

Eenvoudig en voordelig

Bijna alle gemeenten eisen dat gecontracteerde zorgaanbieders communiceren via Vecozo. Dit beveiligde netwerk hanteert strikte specificaties en vereist extra software om mee te kunnen werken. Berichten die uitgewisseld kunnen worden zijn:

  • Beschikkingen (301/302)
  • Start- en stop berichten (305/306 en 307/308)
  • Verzoeken om zorg te mogen leveren (315/316)
  • Verzoeken om wijziging (317/318)
  • Antwoordinformatie over verzoeken (319/320)
  • Declaraties (323/325)

Reguliere software die dit ondersteunt is over het algemeen kostbaar. Daarom is de ZilliZ berichtenapp speciaal voor kleine organisaties ontwikkeld. Voor maar €8,50 per maand excl. BTW heb je de noodzakelijke functionaliteiten om onbeperkt met gemeenten te communiceren via Vecozo.

Een account aanmaken doe je eenvoudig online met de handleiding Registreren. Deze handleiding en de handleiding Berichtenverkeer vind je ook in de berichtenapp omgeving onder handleidingen.

Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen. En wist je dat het laagdrempelige en gebruiksvriendelijk ZilliZ ECD zelfs een export biedt naar de ZilliZ berichtenapp? Dan wordt het nog makkelijker…

Heb je een vraag die er niet bij staat, mail je vraag dan naar onze supportafdeling: berichtenapp@zilliz.nl

NB. De ZilliZ berichtenapp was tot 1 mei 2019 een product van de VNG. Omdat de VNG het niet langer wilde exploiteren is het overgedragen aan ZilliZ. Download hier de factsheet met alle informatie over de overgang.