Menu openen Menu sluiten

ZilliZ berichtenapp

Snel naar de ZilliZ berichtenapp? Klik hier: https://berichtenapp.zilliz.nl

Met de ZilliZ berichtenapp (voorheen VNG Berichtenapp) kunnen zorgaanbieders hun facturen en declaraties geautomatiseerd en digitaal via Vecozo aanleveren aan gemeenten. De app is voor kleine organisaties en praktijken die in hun contact met gemeenten over toewijzing en declaratie of facturatie met het iWmo en iJw-berichtenverkeer moeten werken, maar die daar geen softwarepakket voor hebben.

Eenvoudig en voordelig

Bijna alle gemeenten eisen dat gecontracteerde zorgaanbieders communiceren via Vecozo. Dit beveiligde netwerk hanteert strikte specificaties en vereist extra software om mee te kunnen werken. Berichten die uitgewisseld kunnen worden zijn:

  • Verzoeken om zorg te mogen leveren (315/316)
  • Beschikkingen (301/302)
  • Start- en stop berichten (305/306 en 307/308)
  • Declaraties of facturen (303/304)

Het is mogelijk enkele cliënten te declareren of met bulkbestanden te werken. Je kan met een klik op de knop een beschikking (301) omzetten in een startbericht (305), of een creditnota maken van een (deel van een) factuur (303).

Reguliere software die dit ondersteunt is over het algemeen te kostbaar voor kleine organisaties. Daarom is de ZilliZ berichtenapp ontwikkeld die voldoende functionaliteit biedt en toch heel voordelig is. Voor €7,50 per maand excl. BTW kan je onbeperkt communiceren via Vecozo.

Klik hier voor een overzicht van de meest gestelde vragen. En wist je dat laagdrempelige en gebruiksvriendelijk ZilliZ ECD zelfs een export biedt naar de ZilliZ berichtenapp? Dan wordt het nog makkelijker…

Heb je een vraag die er niet bij staat, mail je vraag dan naar onze supportafdeling: berichtenapp@zilliz.nl

NB. De ZilliZ berichtenapp was tot 1 mei 2019 een product van de VNG. Omdat de VNG het niet langer wilde exploiteren is het overgedragen aan ZilliZ. Download hier de factsheet met alle informatie over de overgang.